Noves formes de contactar amb la Llera

A la Llera hem preparat 3 formularis per a que sigui mes senzill posar-te en contacte amb nosaltres, apuntar-te als tallers, proposar activitats o demanar l’espai.

Des de fa poc mes d’una setmana a la web de la Llera hem activat 3 espais per a poder posar-te en contacte amb nosaltres, ja ve sigui per proposar-nos un taller, per apuntar-te a les activitats que requereixin inscripció, per demanar l’espai per realitzar una activitat o proposar-nos activitats per fer.

La Llera vol ser un espai per a totes les i els joves de la població, però sobretot volem que siguin les i els joves qui ens ajudin a donar forma i color a les activitat de la Llera, així que esperem els vostres missatges.

La llera ets tu

Si vols que a la Llera realitzem alguna activitat, taller, curs, exposició, etc… no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres des d’aquest formulari, tindrem en compte la teva petició i intentarem organitzar l’activitat.

 

Inscriu-te als tallers i cursos de la Llera (1)

 

Si et vols inscriure en algun taller, curs, excursió o altre activitat que es realitzi a la Llera i requereixi inscripció ho pots fer des d’aquest boto que trobaràs a la web.

 

busquem

 

Si ets tallerista o et veus capaç d’organitzar un taller o curs nomes cal que omplis el formulari i ens posarem en contacte amb tu per mirar d’organitzar-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *